Sliktas ziņas dziedātājas Patrishas dzīvē

Patrisha (Patrīcija Ksenija Cuprijanoviča) ir latviešu dziedātāja, dziesmu autore un radio personība, dzimusi Rīgā 2001. gada 25. jūnijā. Viņa sāka dziedāt jau no bērnības un savas dziedāšanas spējas attīstīja skolas ansamblī un dažādos dziedātāju konkursos Latvijā un ārvalstīs, iegūstot atzinību un uzvaras dažādos pasākumos, tostarp ārvalstīs.

Patriša ieguva plašu atpazīstamību, piedaloties “X Faktors” Latvijas versijā 2017. gadā, un kļuva par vienu no populārākajām jaunajām mūziķēm Latvijā. 2019. gadā viņa noslēdza līgumu ar Universal Music Group un izdeva vairākus singlus, kļūstot par vienu no pieprasītākajām mūziķēm valstī.

Savu pirmo minialbumu “Patrisha bija šeit” viņa izdeva 2019. gada nogalē ar sešām dziesmām. 2020. gadā viņa ieguva Zelta mikrofona balvu kā “Labākā debija”, un viņas albums tika nominēts kategorijā “Popmūzikas albums”.

Kopš 2020. gada maija Patriša vada Radio EHR raidījumu “Latviešu mūzikas skatuve”. Ar savu talantu un radio personības spēju viņa turpina piesaistīt uzmanību un kļūt par nozīmīgu personību Latvijas mūzikas nozarē.

Lasi arī: Kāpēc izvēloties siļķi veikalā vai tirgū, “jāieskatās” zivs acīs?; “Es paliku uz pauzes…”

Medijos izskanējusi informācija, ka Patrishai nācās piedzīvot ļoti nepatīkamu atgadījumu…

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment